fitnesscentra.cz-TRENÉRSKÉ KURZY (INSTRUKTOR FITNESS), trenerska skola, osobní trenér , fitness a kulturistika,masérské kurzy,posilování,masáže,rekvalifikační masérské kurzy-masér, masérská škola
fitness, kulturistika, posilování,hubnutí, masáže,celulitida,masážní stoly a lehátka,maserske lehatka a stoly,rekvalifikační kurzy-masér,výživa, cvičení
Služby Ceník Kontakt
kulturistika,fitness, posilování, masáže, obezita,masazni stoly a lehatka, celulitida,rekvalifikační kurzy-masér, hubnutí,výživa, masérská škola
Vše pro zdraví a masáž, masážní a tělové oleje, masérská lehátka, knihy, léčivé masti,čaje, byliny, kosmetika...
                Foto dne
 sexyfotodne `
Kvalita a zdroje bílkovin
Za nejkvalitnější zdroj bílkovin se v současné době považuje syrovátková bílkovina získaná procesem ultrafiltrace, který uchrání její molekulovou strukturu.

Další pořadí se liší dle názoru, nejčastější je ale toto pořadí: syrovátková bílkovina, vaječný bílek, játra a ledviny, maso, brambory, obiloviny, zelenina

Zdroje bílkovin můžeme posuzovat podle následujících hledisek: starvitelnost, složení aminokyselin, praktičnost, obsah nežádoucích látek. Uvedeme několik zdrojů.

Maso je nejlépe stravitelné ve vařené formě. Zejména tmavá masa obsahují značné množství cholesterolu. Obsahem ornitinu a karnitinu se v současné době doporučují masa kuřecí, rybí a králičí.

Vejce a jeho využitelnost a kvalita je značná. Nejlepší vlastnosti má sušený sprayovaný bílek.

Mléko obsahuje dvojí typ bílkovin, kasein a syrovátkové. U kaseinu dokáže organismus využít pouhých 20 % aminokyselin. U syrovátkové bílkoviny je situace jiná. Řadí se mezi nejkvalitnější a nejvíce používané v moderních přípravcích pro sportovce.


Rekvalifikační masážní kurzy: masér(ka)

Masáže:čínské,proti celuitidě, relaxační..

« zpět

Další články v této sekci:
www.fitsport-jt.cz www.aminostar.com

www.sportovni-vyziva.cz
www.fitsport-jt.cz www.aminostar.com